Forfatter, Cecilie Eken
Forfatter, Cecilie Eken

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For børn
Køb billet(ter)
Børn

AFLYST. Aktiv sommer: Skriveværksted med Cecilie Eken (12-16 år)

05.08.19 - 08.08.19
Vi har været så heldige at få Cecilie Eken til at stå for årets skriveværksted. Hun er netop i år blevet nomineret til Nordisk Råds Børne- og Ungdomslitteraturpris for første bind i serien ”Karanagalaksen”. Så er du mellem 12-16 år? Og elsker du at skrive? Så kom med på skriveværksted og vand din indre forfatterspire!

Det er sjovt at bruge sin fantasi og skrive løs! Hvad enten du er til gys, fantasy, kærlighed, benhård realisme eller noget helt andet, er der noget at hente i vores spændende fire-dages workshop.

Vi skal eksperimentere, lege med sproget og undersøge, hvordan man kan skabe troværdige karakterer og miljøer, og hvordan man skriver spændende og sansemættet. Vi veksler mellem korte oplæg og kreative skriveøvelser, og til sidst prøver vi at samle det hele i en kort tekst, som kan læses op. Alle får naturligvis masser af råd og vejledning fra forfatteren undervejs. 

Hvem er Cecilie Eken?
Cecilie Eken skriver eventyrlige bøger, uanset hvilken genre hun giver sig i kast med. Hendes hovedpersoner er stærke og heltemodige, men de er også mennesker med helt almindelige menneskelige følelser, og derfor lette at spejle sig i som læser. Måske kender du ”Sikkas fortælling”, ”Sølvblomst” eller serierne ”Den sorte safir”, ”Det levende sværd” og ”Karanagalaksen”.  

Praktisk info
Du bestemmer selv, om du vil skrive i hånden eller bruge medbragt tablet eller pc.

Husk at tage madpakke med, så sørger biblioteket for frugt og saft.

Når du tilmelder dig, melder du dig til alle dagene. Alle dage løber skriveværkstedet fra kl. 10-14.

Arrangementet hører under Aktiv Sommer.  

Materialer