Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Hedehusene Bibliotek
Hovedgaden 516 B
2640 Hedehusene
Arrangører
Target
For alle
Workshop

Workshop: Find dit Poetiske Selv med Sisters Hope

16.05.24
Sisters Hope inviterer til en kunstnerisk og meditativ udforskning af dit poetiske selv.

Sisters Hope inviterer alle interesserede til at deltage i ’Den Poetiske Selv-øvelse’, som er en meditativ udforskning af vores indre poetiske landskaber.  Det kræver ingen særlige forberedelser eller viden, kom som du er. Øvelsen er udgangspunktet for kunstnergruppens metoder, hvor de undersøger hvordan et mere sanseligt, poetisk og kreativt samfund kunne se ud.

Alle er velkomne, voksne og børn. 

Om Sisters Hope 

Sisters Hope er en anerkendt og prisvindende performance-gruppe, der arbejder med en grundlæggende ambition om at gøre det sanselige og poetiske tilgængeligt for så mange mennesker som muligt – at ’demokratisere det æstetiske’. For tiden er gruppen forankret i Hedehusene med kunstprojektet, Sisters Hope Home, som er placeret i en tidligere SFO ved Charlottegårdsskolen. Her arbejder de med helt særlige kunstoplevelser, hvor publikum kan flytte ind og bo i et kunstværk.  

I den første halve time vil Sisters Hope give en kort introduktion til gruppens praksis og publikum har her mulighed for at stille spørgsmål. Dernæst vil vi sammen prøve Den Poetiske Selv-øvelse. Medbring gerne et tæppe da vi sidder/ligger ned på gulvet under øvelsen.