Sådan får du lånerkort, login og pinkode

Alle kan bruge bibliotekerne i Høje-Taastrup Kommune, og det er gratis at låne. For at kunne låne på biblioteket skal du være oprettet som bruger. Herefter har du automatisk et login.

På biblioteket:
Du kan blive registreret som bruger og få tildelt en pinkode ved at møde op på dit lokale bibliotek. Medbring dit sundhedskort, som du bagefter skal bruge som lånerkort på alle kommunens biblioteker.

Online:
Nye lånere kan også melde sig ind online med MitID via bibliotekets hjemmeside. Klik på fanebladet "Log ind" og derefter på "Opret bruger". Derefter skal du blot følge anvisningerne på skærmen.

Når du er færdig, er du oprettet som bruger på Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker og du har nu adgang til vores digitale tjenester hjemmefra.
*Forudsætter at du er bosat i Høje-Taastrup Kommune. Du kan læse mere om vores digitale tilbud under "Netmedier".

Glemt pinkode:
Hvis du allerede er oprettet som bruger, men har glemt din 4-cifrede pinkode, kan du logge dig ind med MitID og vælge "brugerprofil" under "Min konto". Inde i din brugerprofil kan du oprette en ny pinkode. Du kan også henvende dig personligt på biblioteket og få en ny pinkode - husk dit gule sundhedskort.

Login til hjemmesiden:
Når du er registreret som bruger, har du automatisk et login til vores hjemmeside. Du logger ind med dit cpr-nummer (eller lånerkortnummer) og den pinkode på 4 cifre, du selv har valgt.

Børn og unge
Børn og unge under 18 år kan meldes ind ved at aflevere en indmeldelsesblanket underskrevet af forældrene, på Biblioteket. Sundhedskort skal medbringes for identifikation. Børn og unge under 16 år får udstedt lånerkort. Unge mellem 16 og 18 år kan vælge at benytte sundhedskort som lånerkort

Lånerkortet gælder til alle biblioteker i Høje-Taastrup Kommune
Når du er registreret som låner på et af kommunens biblioteker, gælder dit kort til alle biblioteker i Høje-Taastrup Kommune.

Husk at give besked om adresse- eller navneforandring.
Giv os besked, hvis du skifter navn, adresse, e-mailadresse eller mobilnummer. Ellers kan vi ikke sende besked til dig, når der kommer materiale hjem til dig.

Giv besked, hvis du mister dit kort
Mister du dit sundhedskort eller lånerkort, skal du omgående give besked til biblioteket for at forhindre misbrug.

Besked fra biblioteket
Biblioteket sender primært besked  via mail og sms, når der er kommet reserveret materiale hjem til dig. Du kan indtaste eller ændre din e-mailadresse og mobilnummer på hjemmesiden under 'Min konto'.

Husk at give biblioteket besked, hvis du skifter e-mail adresse eller mobilnummer.