Sådan får du lånerkort, login og pinkode

Alle kan bruge bibliotekerne i Høje-Taastrup Kommune, og det er gratis at låne. For at kunne låne på biblioteket skal du være oprettet som bruger. Herefter har du automatisk et login.

På biblioteket:
Du kan blive registreret som bruger og få tildelt en pinkode ved at møde op på dit lokale bibliotek. Medbring dit sundhedskort, som du bagefter skal bruge som lånerkort på alle kommunens biblioteker.

Online:
Nye lånere kan også melde sig ind online med MitID via bibliotekets hjemmeside. Klik på fanebladet "Log ind" og derefter på "Opret bruger". Derefter skal du blot følge anvisningerne på skærmen.

Når du er færdig, er du oprettet som bruger på Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker og du har nu adgang til vores digitale tjenester hjemmefra.
*Forudsætter at du er bosat i Høje-Taastrup Kommune. Du kan læse mere om vores digitale tilbud under "Netmedier".

Glemt pinkode:
Hvis du allerede er oprettet som bruger, men har glemt din 4-cifrede pinkode, kan du logge dig ind med MitID og vælge "brugerprofil" under "Min konto". Inde i din brugerprofil kan du oprette en ny pinkode. Du kan også henvende dig personligt på biblioteket og få en ny pinkode - husk dit gule sundhedskort.

Login til hjemmesiden:
Når du er registreret som bruger, har du automatisk et login til vores hjemmeside. Du logger ind med dit cpr-nummer (eller lånerkortnummer) og den pinkode på 4 cifre, du selv har valgt.

Oprettelse af lånere under 18 år

Lånere under 18 år skal oprettes af en forælder/værge. Oprettelsen kan klares online med brug af MitID. I forbindelse med oprettelsen skal man:

  • godkende at have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster
  • acceptere at påtage sig det økonomiske ansvar for eventuelle mellemværender

Opret dit barn her: Link til online formular til oprettelse af lånere under 18 år

Efter udfyldelse af formularen vil du modtage en kvittering for oprettelsen på email, og herefter vil barnet være oprettet og klar til at benytte bibliotekets tilbud. Barnet kan få et lånerkort, hvis I kommer i den betjente åbningstid og har sundhedkortet med.

Lånerkortet gælder til alle biblioteker i Høje-Taastrup Kommune
Når du er registreret som låner på et af kommunens biblioteker, gælder dit kort til alle biblioteker i Høje-Taastrup Kommune.

Husk at give besked om adresse- eller navneforandring.
Giv os besked, hvis du skifter navn, adresse, e-mailadresse eller mobilnummer. Ellers kan vi ikke sende besked til dig, når der kommer materiale hjem til dig.

Giv besked, hvis du mister dit kort
Mister du dit sundhedskort eller lånerkort, skal du omgående give besked til biblioteket for at forhindre misbrug.

Besked fra biblioteket
Biblioteket sender primært besked  via mail og sms, når der er kommet reserveret materiale hjem til dig. Du kan indtaste eller ændre din e-mailadresse og mobilnummer på hjemmesiden under 'Min konto'.

Husk at give biblioteket besked, hvis du skifter e-mail adresse eller mobilnummer.