Pejsen er tændt og strikketøjet er fundet frem
Pejsen er tændt og strikketøjet er fundet frem

Vinterlæsning

24.01.19
Vi har tændt op i vores nye pejs og vi byder på iskolde krimier, snefygende fantasy, rivruskende romaner og frosne film.

Det er vinter, det er iskoldt og hvad kan være bedre end at kravle op i sofaen med en god bog og tænde op i brændeovnen?

Kig forbi vores vintertema på biblioteket og find din næste læseoplevelse. Vi har gravet dybt i gemmerne og fundet bøger inden for forskellige genrer, men som alle gemmer på forskellige variationer over is, sne og kulde...

"Jeg mærker de store, flade sneflager smelte på læberne, i panden. Jeg har aldrig været lettere, jeg har aldrig været mere taknemmelig"..
-Bjørnen af Katrine Marie Guldager
 

…”Det var et sjældent og dejligt Syn. Isen var ved at bryde op, et Stykke uden for Kysten lå den endnu fast som en bred, hvidgrå Flade”...
-Vintereventyr [Peter & Rosa] af Karen Blixen

..”Tænderne klaprer og har gjort det længe. Snart kan han ikke engang glippe med øjnene mere, fordi den vandholdige væske, der flyder mellem hornhinde og linse, er begyndt at fryse"..
- Is i blodet af Robert Zola Christensen

..”Det var bidende koldt, og den opgave at skulle følge en fornem fremmed til toget var alt andet end misundelsesværdig, men løjtnant Dubosc udførte den som en mand”..
- Mordet i Orientekspressen af Agatha Christie

Tags
Materialer