PressReader

Trump, Brexit eller andre hotte emner

23.08.19
Læs din udenlandske avis på din tablet eller telefon via PressReader Appen.

Nogen gange sker der simpelthen så meget i verden, at man gerne vil læse The Guardian, Washington Post, Der Tagesspiegel eller en helt anden avis. Hvad har udlandet skrevet om Trumps aflyste statsbesøg i Danmark?

I PressReader finder du over 6.000 udenlandske aviser og tidsskrifter fra rigtig mange forskellige lande (og på over 60 sprog). Aviserne er holdt i deres oprindelige udseende, således at alle detaljer fra den trykte avis er tilgængelige. Der er op til 90 dages arkiv.

Teknik:
Aviserne vises som pdf-filer. PressReader fungerer godt i Appen som findes både til Android og Apple-enheder. Den gratis biblioteksadgang skal fornyes enten via et PressReader Hot Spot (biblioteks-wifi) og gælder i 24 timer. Du skal altså en tur fysisk forbi biblioteket, for at downloade dine aviser og tidsskrifter.

Læs mere om Pressreader