Sarah Engell
Sarah Engell

Skoleelever mødte forfatteren Sarah Engell

08.10.18
Biblioteket stod for arrangementet, da 8.y fra Borgerskolen, 8.a og 8.b fra Vestegnens Privatskole samt 9.a og 9.b fra Charlotteskolen var heldige at møde den anmelderroste forfatter.

Fredag d. 5. oktober mødte de fem skoleklasser Sarah Engell, forfatter til både ungdoms-, børne- og voksenbøger. Det foregik i Taastrup Kulturcenter. 

Klasserne havde på forhånd læst Sarah Engells ungdomsbog 21 måder at dø og forberedt spørgsmål til forfatteren. Hovedtemaet i 21 måder at dø er digital mobning. Bogens omdrejningspunkt er den 15-årige musikinteresserede Stella, som er i sorg over sin mor, som for nyligt er død af kræft. Hun bor alene med sin far på Christianshavn.      

Sarah Engell fortalte eleverne om sin vej til at blive forfatter, hendes lange og grundige research på bl.a. internettet før hun begyndte at skrive 21 måder at dø, inspirationskilder, motivation for at skrive bogen og hendes andre udgivelser.

Eleverne var vilde efter at stille Engell spørgsmål, og rummet var til tider en skov af pegefingre. De spurgte ind til bogens handling, hovedpersoner, forfatterens arbejdsmetoder og person, bogens slutning og om Engell havde planer om at skrive en to´er osv.     

Vi siger tak til både elever og lærere for en rigtig god dag.

/Andreas Toft, litteraturformidler

Materialer