Gode bøger til læsekredsen - emneliste

Gode bøger til læsekredsen

12.08.15
Hvad skal I læse i din læsekreds i efteråret?

Det kan være svært at finde den rigtige bog til læsekredsen. Den skal handle om noget, der er godt at diskutere ud fra og den skal helst ikke være alt for populær. Det kan nemlig være svært at samle et helt sæt af de mest populære bøger.

Men der findes heldigvis mange gode bøger, som egner sig. Her har vi samlet en række bøger, der er både giver stof til gode diskussioner og som er til at få fat i.

Hent boglisten på biblioteket eller download den fra hjemmesiden:
Gode bøger til læsekredsen (PDF)

Har du lyst til at være med i en læsekreds?

Der er mange muligheder for at finde andre at dele din læseoplevelse med - uanset om du foretrækker at mødes over en kop kaffe eller online. Biblioteket har flere læsekredse, hvor man mødes 1 g. om måneden og diskuterer den læste bog. DR og Litteratursiden har en lang række forskellige virtuelle læseklubber - også om fagbøger, så der er noget for enhver smag.
Bibliotekets læsekredse
DR's virtuelle læseklubber