Forside af bogen Vi vil ud

Ud i det blå!

27.07.18
Sjove ideer til en tur ud i naturen med vennerne

Slut med at sidde indenfor hele sommeren. Nu er det tid til at komme ud på ”den store legeplads”! Har du for eksempel prøvet at bygge en raket af en sodavandsflaske eller kogt et æg i en kartoffel? Har du nogensinde spist et skovbær? Ristet skumfiduser og spist dem mellem to kiks? Hvad med at bygge en racerbåd og søsætte den? Du kan også undersøge søens liv med undervandslup, lave parkour i skoven eller dyste med dine venner på en hjemmelavet cykelbane.

Der er ingen undskyldning for at flade ud og lave ingenting i ugevis! Kun fantasien sætter grænser!

”Vi vil ud!” er til alle fra 10 år og op, der gerne vil lave noget udendørs, men godt kan bruge en idé eller 50. Inspirationsbogen er fuld af flotte illustrationer og farvestrålende fotos.

Anbefalet af børnebibliotekar Rasmus Hald Jensen