Foside af bogen Elmer Baltazar
Foside af bogen Elmer Baltazar

Tænk hvis dit yndlingsspil var virkelighed..

13.08.18
Følg Elmer og Emmy i rejsen til Arkadia og mød Sortklo, Kip Lynild og troldkvinden Rania.

Elmer og Emmy går i samme klasse. Elmer er en rigtig fodbolddreng, der på ingen måde forstår sig på computere, mens Emmy er er klassens kloge computernørd, som er besat af spillet ”Eye Master ll”.

En dag skal de skrive en opgave sammen og Elmer lover at skaffe en iPad, som de kan bruge. Det viser sig dog, at denne iPad er en portal ind til landet Arkadia, som optræder i Emmys yndlingsspil og pludselig befinder de sig begge i denne parallelverden.

Emmy dukker op på Øjets borg, hvor hun spiller den seje ridder Lorac og Elmer havner hos en gruppe oprørere i en hul vulkan. Og her tager eventyret rigtig fart…. og selvfølgelig skal de overvinde en masse farer, der lurer rundt om hvert hjørne.

Mon de finder hinanden igen og hvordan skal de dog komme hjem?

Jeg synes det er sejt, at det for en gangs skyld er en pige, der er den bedste til computerspil. Hun klarer virtuelle monstre, kæmpeedderkopper og ondskabsfulde dæmoner. Samtidig er det også en virkelig god historie om venskab.

Så hvis du har en mor eller far, som godt kan lide at læse højt eller du selv er vild med fantasy/computerspil, så er denne med garanti et hit.

Anbefales fra 10 år

Anbefalet af børnebibliotekar Mette Mundt Ottesen

Er du med i Sommerbogen er Elmer Baltzar en af de bøger du kan vælge som præmie

Materialer