Masser af Star Wars – lige til at tage med hjem!

08.05.18
Snup et par bøger med hjem inden den nye film

D. 23. maj kommer den nye Star Wars film ”Solo”. Mens du venter kan du låne en stak Star Wars bøger på dit lokale bibliotek.

Hvis du er helt vild med Star Wars universet har biblioteket en masse spændende bøger med billeder og fakta om Star Wars’ mange figurer, fartøjer og fantastiske planeter.

I bogen ”Fantastiske fartøjer” kan du for eksempel se fartøjerne fra "Star Wars – The Last Jedi" blive foldet ud i 13 tegnede tværsnit.

Her kan du finde tekniske detaljer og baggrundshistorier om galaksens nyeste A-Wings og TIE fighters.

Ud over de viste bøger har biblioteket mange andre film, spil,  musik og bøger om den populære science fiction serie.

Anbefales til alle Star Wars fans fra 5- 100 år af børnebibliotekar Rasmus Hald Jensen