Orla Frøsnapper

Frøsnapperfestival

30.07.18
Mød Ole Lund Kirkegaards skæve univers på Frilandsmuseet Det Gamle Danmark - og lån bøgerne på biblioteket.

Kom og vær med, når Frilandsmuseets lille stationsby bliver forvandlet til Frøsnapperbyen og Ole Lund Kirkegaards skæve og krøllede univers. Fra den 29. juli til den 5. august huserer Orla Frøsnapper, Lille Virgil og andre figurer fra Kirkegaards elskede børnebøger i levende live på Frilandsmuseet. Du finder også cirkusartister, voksne der laver underlige ting, gamle biler fra 1960’erne og 1970’erne og meget andet godt.

Du kan grave efter regnorme, male løs på byens plankeværker eller skyde til måls efter dåser. Hos smeden kan du få en nyslået medalje, i forsamlingshuset er der bankospil og på bygaden kan du lære at lave batikmønstre på sin egen T-shirt.

Kom og vær med, når 1970’ernes børneunivers folder sig ud.

Læs meget mere her

Bagefter kan I (gen)læse alle de skønne historier. Lån bøgerne her på biblioteket.