Digital artikelservice - logo

Digital artikelservice

Adgang
Adgang hjemmefra
Digital Artikelservice giver dig mulighed for at bestille danske tidsskriftsartikler til levering i din indbakke. Du skal blot oprette et login til bibliotek.dk.

Høje-Taastrup Bibliotekerne har tegnet abonnement på Det Kgl. Biblioteks tjeneste Digital Artikelservice. Den giver adgang til digitaliserede udgaver af danske tidsskrifter. Hvis artiklen er skannet på forhånd, får du den tilsendt til via email i løbet af ganske få minutter. Ellers sørger Det Kgl Bibliotek for at skanne artiklen til dig og sende den i løbet af 1-2 dage.

Du søger artiklerne frem via bibliotek.dk - brug evt. fanebladet "Artikler". Hvis du vil modtage artikler direkte i din indbakke, skal du logge ind på bibliotek.dk, inden du bestiller. Det er gratis at oprette sig:
Tryk på Login - Derefter "Ny bruger". Når du har indtastet dine oplysninger og har logget på, skal du derefter vælge Taastrup Bibliotek eller Hedehusene Bibliotek som "Favorit Bibliotek" og som "Afhentnings Bibliotek". Her skal du indtaste dine loginoplysninger til Høje-Taastrup Bibliotekerne. Hvis du har brug for hjælp til at oprette din konto, kan du komme forbi biblioteket i de personalebetjente åbningstider.

I stedet for at bestille en artikel som du plejer, skal du trykke på den røde tekst "Bestil kopi (digital eller printet)".