Comics Plus

Comics Plus

Adgang
Adgang hjemmefra
Comics Plus giver ubegrænset adgang til tusindvis af digitale grafiske romaner og tegneserier på engelsk.

Der er adgang fra alle internetforbundne enheder - dvs både på smartphone, tablet og PC.
Databasen indholder over 19.000 tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, Sci-Fi, manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter. Det populære tegneserieforlag, Dark Horse, er også inkluderet i Comics Plus, med bl.a. tegneserierne Hellboy, Buffy og Aliens. Af andre populære titler på Comics Plus kan nævnes: Lego Ninjago, Star Trek, My Little Pony og Garfield.

Målgruppe: børn, unge og voksne
Tegneserierne er engelsksprogede, men der findes også en del helt uden tekst, som kan bruges til de mindste læsere. Indholdet er meget blandet og kan ramme både drenge og piger. Der er aldersangivelse på alle tegneserier og i appen også mulighed for ” Parental Control”  så børn ikke kan finde tegneserier med voksent indhold.

Søgning og navigation:
Der kan søges efter genre, forlag og titler på både computer og tablet. Alle tegneserierne kan læses, når man har lyst og helt uden ventetider, med 7 dages udlån og ubegrænset mulighed for genlån. Søgning er helt klart bedst på PC. Det er dog muligt både at søge og låne i appen. Det kan være en fordel at søge og låne via PC og efterfølgende læse i appen.