Om dette arrangement

Tid
15:00 - 18:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Workshop

UDSOLGT // Skriveworkshop med fokus på flowskrivning m. Bo Skjoldborg

07.11.22
Når du bliver grebet af noget, der fuldstændig opsluger dig – et skriveprojekt, en løbetur, et stykke musik eller en god film – er du i flow. I denne tilstand aktiveres hele din hjerne, og din indlærings- og produktionsevne er optimal.

I workshoppen Flowskrivning får du input til, hvordan du skaber de bedste rammer og forudsætninger for at være i en produktiv, flydende og glædesfyldt proces med din tekster og skrivning i det hele taget. Flowet og din effektivitet hænger både sammen med dine skrivekompetencer og med din evne til at fordybe dig og opnå kontrol over indholdet af din bevidsthed, altså din generelle måde at tænke på dit skrivearbejde på.


Det bliver bedre
Flowskrivning gør dig bedre til at løse skriveopgaver af enhver art. Du

• undgår skriveblokering

• bliver mindre tilbøjelig til at udsætte skriveopgaver

• bliver mindre stresset og sparer tid

• får en jævn og produktiv skriveproces

• udvikler et mere naturligt, personligt og flydende sprog

• får friske tanker og ideer

• bliver mere tolerant i forhold til at skrive dårligt – så du vover mere.

 

Rent praktisk forløber workshoppen som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger udelukkende på skriveprocessen, ikke på gode råd vedrørende fx sprog, form og genre. Du er velkommen til at medbringe en bærbar computer, men det er ingen forudsætning for at deltage.

 

Bo Skjoldborg er forfatter, børnebogsforfatter, cand.phil. i dansk og indehaver af kommunikationsvirksomheden Powerwriting.dk, der løser skrive- og undervisningsopgaver for en række større danske organisationer og efteruddannelsesinstitutioner. Igennem mange år har han specialiseret sig i skriveprocesser, hvilket bl.a. har udmøntet sig i kurset ’Flowskrivning – Skriv effektivt, skriv med glæde’, som har tiltrukket mere end 5000 professionelle skrivere fra forskere og forfattere til filmfolk, journalister, tekstforfattere, studerende og andre, der skal skrive meget i forbindelse med deres arbejde.

Som fagforfatter står han bl.a. bag bogen ’Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser’ og ’Skriv så de reagerer – på jobbet og i det hele taget’ (begge oprindeligt udgivet på Dansk Psykologisk Forlag). Bøgerne er siden genudgivet i mange oplag – og i 2019 udkom desuden ’Skriv! Hurtigt og frit’.