Trøstemus
Trøstemus

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Workshop

Hæklecafé i Hedehusene: Trøstemus - en lille mus med stor effekt

26.09.18
Kom godt i gang med at hækle trøstemus. Den sidste onsdag i måneden kan du nemlig møde Marietta på Hedehusene Bibliotek, der viser dig, hvordan man gør.

Kan du lide at hækle og vil du støtte en god sag? Så tag garnrester og hæklenål med hen på Hedehusene Bibliotek, og lær hvordan man hækler trøstemus. 

Du kan hente opskriften på Hedehusene Bibliotek, hvor du også kan aflevere din færdige trøstemus. Du kan også skænke garn til gode formål, hvis du skulle have lidt til overs. 

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig eftermiddag, hvor der vil være kaffe på kanden og garn på bordet. Det er gratis at være med, og du dukker bare op. 

 

Hvad er en trøstemus?
Der er brug for mange trøstemus til hospitalernes børneafdelinger. En trøste mus kan hives i halen og trykkes på maven, hvis det gør ondt at få taget blodprøver, når børn kommer på skadestuen.

Trøstemusene sendes til en af de 30-35 trøstemus-ambassadører, der står for uddeling af trøstemus på landets hospitaler. Der er ikke mulighed for at aflevere mus personligt.

De små trøstemus skal hækles i bomuldsgarn, der kan tåle vask ved 60 grader. Ambassadørerne sørger for vask, pakning og fordeling mellem de sygehuse, der modtager trøstemus.

Du kan følge Facebookgruppen Trøstemus til alle børneafdelinger i hele Danmark eller følge med via https://troestemus.dk/

Materialer