Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
0 Kr
Udstilling

Tryllebundet

09.09.17
Dette års kuntsværk hedder Tryllebundet og undersøger, hvordan maksiner og teknologi påvirker vores sind og krop.

Sidste års kunstprojekt i kulturugen gav os ”De Seks Glemte Kæmper” - troldene – herunder vores egen ”Teddy Venlig” i Hakkemosen. De er stadig meget populære udflugtsmål.

Dette års kunstværk hedder Tryllebundet og består af seks udstillingsrum placeret i henholdsvis Albertslund, Hvidovre, Ishøj, Rødovre, Vallensbæk og Høje-Taastrup.

Tryllebundet undersøger – i fællesskab med publikum – hvordan maskiner og teknologi kan påvirke vores krop og sind og er et eksempel på en digital kunstinstallation.

Oskar Jakobsen (DK) er kunstneren, der står bag den ydre dekoration af de seks udstillingsrum, mens kunstnerne Fred Sapey-Triomphe (FR), Wayne Siegel (DK), duoen Andrea Brasch & Patrick Jarnfeldt (DK) står for de indvendige installationer.

Til hvert af udstillingsrummene hører en puslespilsbrik – i Taastrup kan man hente brikken på Taastrup Bibliotek. Tager man rundt til de andre udstillingsrum, kan man samle sit eget kunstværk ved at hente brikker på enten biblioteker eller i kulturhuse i de enkelte kommuner. Vestegnens Kulturuge har samarbejdet med kunsthal for digital kunst i det offentlige rum – DIAS Kunsthal. Det er DIAS, som har sammensat kunstværket Tryllebundet og inddraget kunstnerne.