Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Taastrup Bibliotek
Taastrup Hovedgade 86
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For voksne
Øvrige arrangementer

Bliv en bedre fotograf

08.04.24
Lær at tage bedre fotos og kom med på en inspirerende fototur med fokus på arkitektur, byliv og stemninger i Høje-Taastrup. Deltag også i Fang din by konkurrencen – og vind gode præmier!

Fotokonkurrencen- og udstillingen Fang din by kommer for første på besøg i Høje-Taastrup. 

For at du kan øge dine chancer for at vinde konkurrencen, få dit foto med i udstillingen – eller bare blive en bedre fotograf - inviterer Taastrup Bibliotek og Dansk Arkitektur Center dig til et gratis fotokursus, hvor du får masser af tips & tricks til at skabe ’wow-effekt’ i dine billeder.  

Som del af workshoppen går vi også en tur i Taastrup og stopper ved motiver, der kan passe ind i årets Fang din by tema. Kom og gå på opdagelse i din by med nye øjne (og med kamera i hånden). 

Street- og arkitekturfotograf Astrid Maria Busse Rasmussen kommer med konkrete tips til at skærpe dine sanser, så du fanger det gode motiv. Få f.eks. tricks til, hvordan du f.eks. bruger vejret til at kommunikere en stemningsfuld morgen, eller hvordan du fanger dynamikken mellem børnene og legepladsen.  

Om Fang din by 

Fotokonkurrencen Fang din by er åben for alle og kører på Instagram fra den 1. marts til den 1. maj med #DACFangdinby2024. Du kan også uploade dit foto her.  

En jury udvælger de fotos, som udstilles d. 6. juni – 1. oktober foran Dansk Arkitektur Center i København samt d. 2. september – d. 11. oktober i Taastrup.  

1. præmien er en interrail billet. 

Arrangementet er et samarbejde mellem Taastrup Bibliotek og Dansk Arkitektur Center - DAC