Operachef Claus Lynge

Billetsalg lukket

Claus Lynge: Lucia de Lammermoor

07.06.18
Hedelands Operachef Claus Lynge fortæller om årets forestilling: Donizettis Lucia de Lammermoor samt om Opera Hedelands historie.

Oplev den særlige stemning, når natten og stilheden sænker sig over Hedeland Amfiteater, og verdens store musikdramatiske værker bliver opført.

Opera Hedeland opfører i 2018 Donizettis fantastiske opera Lucia di Lammermoor. Den er baseret på Sir Walter Scotts populære roman, The Bride of Lammermoor, og byder på en sand overflod af desperat forelskelse, utroskab, mord og opgør mellem rivaliserende klaner.

Historien handler om den følelsesmæssigt skrøbelige Lucy Ashton (Lucia), som bliver fanget i en fejde mellem hendes egen familie og the Ravenswoods. Handlingen udspiller sig i Lammermuir Hills i Skotland i det 17. århundrede.

Tragedien følges af Donizettis smukke, hjerteskærende musik og byder på vidunderlige arier. Herunder ikke mindst 3. akts berømte vanvidsarie, som har medvirket til, at operaen i dag hører til blandt genrens absolutte klassikere.

Læs mere på Teater Hedelands hjemmeside: http://www.operahedeland.dk/luciadilammermoor/

Arrangementet er i samarbejde med Kul'Tour 2018