Sara Blædel // Fotograf: Les Kaner
Sara Blædel // Fotograf: Les Kaner

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads 1
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For voksne
Litteratur

Forfattermøde: Sara Blædel – Den Tavse Enke

04.10.21
Glæd dig til en aften i krimigenrens tegn, når Sara Blædel holder forfatterforedrag om sin seneste roman om Louise Rick. I "Den Tavse Enke" møder Louise Rick ondskab af hidtil usete dimensioner på sin første opgave som leder af politiets nye rejseenhed.

Louise Rick er efter en længere orlov tilbage på arbejde som leder af den nyoprettede rejseenhed. Fyns Politi har tilkaldt assistance efter drabet på en kvindelig kroejer på Tåsinge, og her møder Louise for første gang sit nye team. 

Drabet på kvinden har ikke givet det lokale politi mange spor at gå efter, men da Louise iværksætter en grundig gennemsøgning af kroens førstesal, hvor den dræbte boede, finder de noget som på ingen måde passer ind i den drabssag, de står med. 

Louise er ikke meget for det, men hun er nødt til at kontakte Eik Nordstrøm fra Eftersøgningsafdelingen. ikke set hinanden, siden de skiltes på en strand i Thailand, hvor deres forhold sluttede. Men hun har brug for hans hjælp. 

Camilla Lind virker for første gang i deres lange venskab ikke særligt interes­seret i drabssagen, da Louise ringer for at spørge hende til råds. Kun modvilligt trækkes hun ind i den, da Eik beder hende passe sin pensionerede politi­hund, Charlie, mens han selv haster til Tåsinge. 

Men det er ikke drabssagen, der fanger Camillas nysgerrighed. Det er en ung fyr, der døde et halvt år tidligere, og under sin journalistiske tilgang til den historie kommer hun i besiddelse af De to har oplysninger, som Louise og politiet ikke ved noget om, og som har store om­kostninger for de involverede personer. 

Louise og Camilla bliver begge dybt en­gagerede i sagen, og da de til sidst står i en svær og sårbar situation, finder de ud af, hvor godt det er at gøre tingene sammen.

---

Sara Blædel er journalist og udgav i 2004 den første bog om Louise Rick. Den Tavse Enke er nummer 11 i serien, og undervejs er Blædel fire gange blevet kåret som danskernes yndlings-forfatter. I 2014 modtog hun De Gyldne Laurbær for Kvinden de meldte savnet. Sara Blædels bøger er solgt i mere end 4,5 millioner eksemplarer og er under udgivelse i 38 lande.

Der er unummererede pladser. 

Arrangementet er i samarbejde med AOF Vestegnen og FOF Københavns Omegn

Materialer