Anne Mette Hancock. Foto: HEIN Photography
Anne Mette Hancock. Foto: HEIN Photography

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Target
For voksne
Litteratur

AFLYST // Mød krimiforfatter Anne Mette Hancock: Pitbull

02.12.20
Kom og hør Anne Mette Hancock fortælle om sit arbejde med bogen ”Pitbull”, om hvordan hun kom i gang som forfatter, og hvor hun henter sin inspiration.

OBS! Arrangementet er desværre blevet aflyst. Deltagerne har fået besked på SMS og e-mail.

”Pitbull” er Anne Mette Hancocks tredje bog i krimiserien, som også består af bestselleren ”Ligblomsten” og ”Mercedes-snittet”. Bogserien er ved at blive filmatiseret, og bøgerne er solgt til udgivelse i 10 lande, herunder Tyskland og Frankrig.

Krimiserien følger Heloise Kaldan og Erik Schäfer. I ”Pitbull” står parret over for endnu en farlig sag, der er meget mere kompliceret end først forventet: 

”Det er den varmeste sommer i hundrede år, og dommedagsprofeterne varsler Jordens undergang. Midt i hedebølgen er journalist Heloise Kaldan ved at lave en reportage om Røde Kors' vågetjeneste, og hun har på kort tid knyttet et bånd til Jan Fischhof, en ældre, kræftsyg sønderjyde. I en tilstand af delirium betror han hende, at han i sin ungdom var skyld i et dødsfald, og nu gruer han for, at Gud vil afkræve ham et øje for et øje. 

Da Heloise opdager, at dødsfaldet er registreret som en drukneulykke, rejser hun til Sønderjylland for at opklare, hvad der i sin tid skete den mand, de lokale kalder Pitbull. Da sagen viser sig at have forbindelse til en række unge kvinder, der forsvandt sporløst i midten af 90'erne, får Heloise får brug for hjælp fra sin ven, den bramfri drabsefterforsker Erik Schäfer. I et kapløb med tiden skal hun nå at afdække de gamle sager, inden Jan Fischhof udånder. For hvem var Pitbull? Hvilken rolle spillede Fischhof i hans død? Og hvem kan Heloise stole på, når det lokale politi lyver?”

Materialer