Nanna Hyldgaard Hansen

Hovedgaden 371 B
2640 Hedehusene
Foredrag & debat

Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance

22.09.20
Går du også og drømmer om at knække koden til en klimavenlig hverdag med balance i familie- og arbejdslivet?

Denne aften giver Nanna Hyldgaard Hansen praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Nanna Hyldgaard Hansen har skrevet bestselleren "Lev for det halve" om sine erfaringer med at skære forbruget ned for at arbejde mindre - uden at savne noget.

Du kan læse endnu mere på Nanna Hyldgaard Hansens hjemmeside

Bagom temaet VORES NATUR
Store marker, grønne skove, moser og dale – i Høje Taastrup Kommune har vi masser af natur at byde på. I 2020 inviterer vi naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Sammen med DR sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur. Det er tid til at komme ud, ud i skovens dybe stille ro, blive dus med himlens fugle og værdsætte det der gør livet allermest værd. Tag med på naturvandringer i Hedeland, med børnebiblioteket i Hakkemosen eller hør mere om naturen til et af vores spændende foredrag.

Fotocredit: Jesper Voldgaard.
Arrangementet er i samarbejde med AOF/FOF