Ghita Frydendal.  Foto: privateje
Ghita Frydendal.  Foto: privateje

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Taastrup Bibliotek
Taastrup Hovedgade 86
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag & debat

Ghita Frydendal: Foredrag om Kranio-Sakral Terapi

14.02.24
Mød Ghita Frydendal, der er Kranio-Sakral terapeut. Hun vil fortælle om, hvordan der blev vendt op og ned på hendes tilværelse efter en hjerneblødning i 2013.

Ghita havde hovedpine hele tiden, var træt, kunne ikke koncentrere sig og kunne ikke huske. Løsningen for Ghita var Kranio-Sakral Terapi. 

I foredraget vil du få en introduktion til Kranio-Sakral Terapi, og få at vide på hvilke områder, Kranio-Sakral Terapi kan hjælpe. 

Kranio-Sakral terapi arbejder med både fysiske og følelsesmæssige udfordringer, og via behandlingerne kommer man til at slappe fuldstændig af, det er medvirkende til balance i krop og sjæl. 

Kranio-Sakral Terapi kan være din vej ud af et liv med i ubalancer. Det kan være, du er stresset, har piskesmæld, ondt i lænd, ryg, knæ eller hofter. Eller at du ikke kan blive gravid, fordi du er stresset og ønskebarnet udebliver. 

Om Ghita Frydendal 
Ghita Frydendal bor i Taastrup, er uddannet Teknisk assistent, og blev uddannet til Kranio-Sakral Terapeut i 2015. Hun er gift, mor til 1 datter og har 2 børnebørn. 

Arrangementet er gratis, men der er tilmelding.