Flemming Toft

For alle
Billetsalg lukket
Foredrag & debat

Er du klar til VM i Rusland?

04.06.18
Biblioteket har i anledning af det forestående VM i fodbold inviteret fodboldkommentator Flemming Toft til Taastrup for at tale om Danmarks deltagelse ved slutrunden.

Flemming Toft vil fortælle om værtslandet Rusland, og hvordan landet forventes at afvikle VM. Han vil komme med analyser af den danske VM-trups potentiale, af Åge Hareides strategiske muligheder som cheftræner for det danske mandskab, og af landsholdets modstandere i gruppespillet og Danmarks chancer, hvis de går videre.

Toft dækker VM-2018 for TV2. Det er hans 11. VM-slutrunde som journalist og kommentator.

Han deler denne aften rundhåndet ud af anekdoterne omkring landholdsprofilerne gennem tiden og sin store viden om dansk herrelandsholdsfodbold, som han har fulgt tæt i mange år. Flemming Toft anvender også videoklip i sit foredrag og krydrer det hele med nostalgiske tilbageblik.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Kul´Tour 2018