Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
Hedehusene Bibliotek
Hovedgaden 516
2640 Hedehusene
Arrangører
Target
For alle
Foredrag & debat

AFLYST // Mille Skjold - "Min iværksætterrejse med Økonomista"

03.04.24
Kræver det ikke mange millioner at starte et medie i Danmark?

Ikke hvis man spørger journalist og medieiværksætter Mille Skjold Madsen. For tre år siden grundlagde hun mediet Økonomista under corona-lockdown med en opsparing på 22.000 kr. Økonomista udkom for første gang som et trykt magasin i 2020, og i dag udkommer det på tryk fire gange årligt og som digitalt nyhedsbrev en gang om ugen. Mediet formidler pengenyheder med et kvindeligt perspektiv og udfordrer den måde vi altid har talt om penge. Mille Skjold Madsen har nemlig en ambition om at give kvinders økonomi mere opmærksomhed og dermed være med til at mindske økonomisk ulighed.

Til foredraget vil du komme med på Milles hæsblæsende iværksætterrejse, hendes op- og nedture, at rejse penge gennem to investeringsrunder og hendes tanker om, hvordan man bygger en virksomhed med store drømme for små penge. Det hele er krydret med sjove anekdoter undervejs, som da Mille selv kørte rundt med magasiner i starten for at spare penge, tog til et investormøde i leopard printet tøj fra top til tå og pludselig blev indlagt og akutopereret, mens magasinet skulle udgives.

Det bliver en aften med refleksion, latter og inspiration til at finde sit indre mod til at gå efter drømmene.

 

Om Mille Skjold Madsen

Mille Skjold Madsen er uddannet journalist og grundlægger af mediet Økonomista. Hun har også holdt foredrag i mange år om privatøkonomi, investering, økonomisk ligestilling og iværksætteri.