Vitello
Vitello

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
95-120
Lokalitet
Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For børn
Køb billet(ter)
Børn

Vitello (Fra 5 år)

23.09.23
Kim Fupz Aakesons ”Vitello”- bøger er nogle af landets mest populære børnebøger. Bøgerne bruges flittigt i de første klasser i Folkeskolen - ligesom de er rigtig populære børnebøger på biblioteket og som højtlæsning hjemme.

HØJE-TAASTRUP BIBLIOTEKERNE KIGGER FORBI INDEN FORESTILLINGEN MED VORES BIBLIOTEKSCYKEL. SÅ HAR MAN MULIGHED FOR AT LÅNE VITELLO-BØGERNE OG OPRETTE SIG SOM LÅNER.

Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I teaterforestillingen “Vitello” leder efter Vitello efter en far han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget - enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller også bare sammen med sig selv.

En sjov musikforestilling med iørefaldende sange og skøre replikker. Der findes 14 bøger om krudtuglen Vitello. 8 af disse er med i teaterforestillingen.

 

Medvirkende

Iscenesættelse: Louise Schouw

Manuskript: Gunvor Reynberg

Komponist: Lars Fjeldmose

Medvirkende: Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund, Camilla Lohmann, Morten Bo Koch

Scenograf: Kirsten Victoria Lind

Koreografi: Katrine Engberg