Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
GRATIS - MED TILMELDING
Lokalitet
Børne- og Kulturhuset
Taastrupgaardsvej 75
2630 Taastrup
Lokalitet
Børne- og Kulturhuset
Target
For børn
Køb billet(ter)
Børn

Bamsehospitalet (3-8 år)

17.11.24
Er din bamse kommet til skade? Har den slået poten eller spist for meget fredagsslik? Så få den undersøgt, når bamselægerne kommer på besøg i Børne- og kulturhuset. Arrangementet er GRATIS, men det kræver tilmelding.

Der vil være mulighed for at få bamsen tilset af en bamsesygeplejerske, taget et røntgenbillede i bamsescanneren og blive behandlet af en bamselæge, så den kan blive rask igen. 

Forestil dig …  Du er 1 meter høj, kan ikke alfabetet, har rigtig ondt i maven og den her meget høje person, klædt i hvidt, med en slange om halsen og en hammer i lommen, kommer hen til dig og siger: “Jeg skal undersøge dig.”

Hvem ville så ikke blive bange?

Derfor findes Bamsehospitalet® – et landsdækkende projekt drevet af frivillige studerende med fokus på at afmystificere og ikke mindst præsentere de yngste til sundhedsvæsenet på en sjov og lærerig måde.

På vores bamsehospital vil børnene under trygge rammer, kunne være med til at behandle deres bamser og de vil møde en hospitalssimulation med en sygeplejestand, en røntgenlægestand og en lægestand. Gennem leg erfarer de, at personer i sundhedsvæsenet ikke er modbydelige, hvide kittelbærende monstre, men venlige mennesker, der kan hjælpe når man har brug for det

Læs mere om Bamsehospitalet på www.bamsehospitalet.dk

 

Arrangør: Høje-Taastrup For Børn

Spillested: Børne- og Kulturhuset, Taastrupgaardsvej 75, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Søndag d. 17. november 2024 kl. 10.00-13.00

Billetpris: Gratis med tilmelding

Anbefalet alder: 3-8 år