Sådan får du lånerkort, login og pinkode

Alle kan bruge Høje-Taastrup Bibliotekerne, og det er gratis at låne. For at kunne låne på biblioteket skal du være meldt ind. Herefter har du automatisk et login.

Opret dig som låner

Icon Description

Du kan blive registreret som bruger og få tildelt en pinkode ved at møde op på Taastrup eller Hedehusene Bibliotek. Medbring dit sundhedskort, som du bagefter skal bruge som lånerkort.

Nye brugere kan også melde sig ind online med MitID via bibliotekets hjemmeside. Klik på fanebladet "Log ind" og derefter på "Opret bruger". Derefter skal du blot følge anvisningerne på skærmen.

Når du er færdig, er du oprettet som bruger på Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker og hvis du har bopæl i kommunen, har du også adgang til vores digitale tjenester hjemmefra.

Oprettelse af lånere under 18 år

Icon Description

Lånere under 18 år skal oprettes af en forælder/værge. Oprettelsen kan klares online med brug af MitID. I forbindelse med oprettelsen skal man:

  • godkende at have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster
  • acceptere at påtage sig det økonomiske ansvar for eventuelle mellemværender

     

    Efter udfyldelse af formularen vil du modtage en kvittering for oprettelsen på email, og herefter vil barnet være oprettet og klar til at benytte bibliotekets tilbud. Barnet kan få et lånerkort, hvis I kommer i den betjente åbningstid og har sundhedkortet med.