Sommerbogen 2024

Årets læsekampagne for børn løber fra fredag 14. juni 2024 til lørdag den 24. august 2024.

Sommerbogen logo

De danske børnebiblioteker står igen bag den landsdækkende læseslystkampagne Sommerbogen for børn og unge mellem 6 og 15 år.

Gennem mere end 20 år har Sommerbogen været et fast element på mange af landets børnebiblioteker, og haft til formål at stimulere børnenes læselyst, og gøre det muligt for børnene at lade sig inspirere af hinanden ved hjælp af anmeldelser.

Kom i gang

Du kan deltage i Sommerbogen fra den 14. juni til den 24. august 2024. Det kræver ingen tilmelding!

Sommerbogen er for alle børn mellem 6 og 15 år. Du henter et udfordringsark på biblioteket (eller printer det herunder), læser 3 bøger, løser 10 af læseudfordringerne og udfylder de 3 anmeldelseskort. 

Til sidst afleverer du det udfyldte udfordringsark på Taastrup eller Hedehusene Bibliotek, hvor du får lov at vælge én blandt vores præmiebøger og tage med hjem. Når du har afleveret skemaet, er du samtidig med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier, som udtrækkes blandt alle deltagere i hele landet.

BilledbogsBingo

Er for de 0-6 årige, som er for små til Sommerbogen. Find din spilleplade på biblioteket eller print den herunder. Deltag i lodtrækningen om en af tre bogpræmier. De udfyldte spilleplader afleveres til personalet i den betjente åbningstid.