Arrangementer for voksne

Lærke Kløvedal - "Sømærke" (Moderator: Pernille Kaufmann)

Lærke Kløvedal
Lærke Kløvedal. Foto: Petra Kleis
Kom og oplev Lærke Kløvedal fortælle om sin stærke erindringsfortælling "Sømærke". Moderator på aftenen vil være Pernille Kaufmann.
Tid
19:00 - 21:00
Pris
Billet: 110 kr.
Sted
Medborgerhuset
Bibliotek
Taastrup Bibliotek
Adresse

Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
Danmark

En poetisk og usentimental undersøgelse af, hvad og hvem der former os – på godt og på ondt. Om at være barn af eventyrere og idealister, men savne kort og kompas til virkeligheden.

Lærke vokser op med et berømt efternavn og en familie i evig bevægelse. Hun har ni sted- og halvsøskende, men føler sig mest som enebarn. Hendes far sejler på verdens syv have og fylder meget, selv om han findes meget lidt i Lærkes liv. Hendes mor flytter i kvindekollektiv i en flække i Thy og senere sammen med en ny mand. Den unge Lærke kan hverken finde sine ben i provinsens ungdomsliv eller i sin fars storfamilie af larmende eventyrere. Først da hun flytter til København, lander hun i et liv, der føles som hendes eget.

Gennem en række krydsklip mellem opvækst og voksenliv, Vesterhav og storby, sansning og refleksion tegner Sømærke et ømt og nøgternt generationsportræt. En stærk og rørende dannelsesberetning om rastløshed og længslen efter at finde et ståsted. Og om at turde møde dyb, varig kærlighed, når man er vokset op med idealet om stormfuld og forbigående forelskelse.

Lærke Kløvedal er født i 1978 og uddannet filmproducer og journalist. Hun er madanmelder på Politiken og vært på portrætprogrammet Det sidste måltid. Bor på Amager med sin kæreste og deres tre sammenbragte drenge.