Sådan ændrer du dine brugeroplysninger

Du kan selv ændre din pinkode, e-mail adresse og mobilnummer.

Min konto
Når du logger ind på hjemmesiden, kan du få adgang til dine brugeroplysninger ved af klikke på 'Min konto' øverst i billedet.

Redigér brugerprofil
Når du vælger 'Brugerprofil' får mulighed for at ændre følgende oplysninger:

Afhentningsfilial
Her kan du vælge hvilket bibliotek, du normalt vil hente reserveret materiale på. Hvis du en enkelt gang ønsker at hente bestilt materiale et andet sted, kan du ændre det, når du bestiller, eller efterfølgende i din lånerstatus..

Interesseperiode
Her kan du angive, hvor lang tid du vil vente på reserveret materiale. Standard er 6 mdr.  Vælg ikke for kort en periode, for det betyder at dine reserveringer automatisk slettet, hvis ikke de er opfyldt indenfor perioden.

Sæt reserveringer på pause
Du har mulighed for at sætte dine reserveringer i bero, hvis du i en periode er på ferie eller af anden grund ikke kan komme til biblioteket. Du kan indtaste den periode, hvor du ikke ønsker reserverede materialer. Det betyder, at du i perioden træder ud af reservationskøen. Når du kommer hjem, træder du ind i køen på samme plads som før.

E-mail
Her kan du indtaste din e-mailadresse. Det er vigtigt, at vi altid har din rigtige adresse, så du får besked om reserveringer, aflevering og hjemkaldelser.

SMS
Her kan du indtaste dit mobilnummer. Det er vigtigt, at vi altid har dit rigtige mobilnummer, så du får besked om reserveringer, aflevering og hjemkaldelser.

Telefon
Her kan du indtaste dit telefonnummer.

Pinkode
Hvis du har glemt din pinkode, så kan du logge dig på hjemmesiden med NEM ID og oprette en ny pinkode. Du kan også henvende dig på biblioteket for at få en ny pinkode.