Krimimesse 2016 - program
Krimimesse 2016 - program

VELKOMMEN TIL KRIMIMESSEN 2017

20.03.17
Nordeuropas største krimi-festival finder i år sted i weekenden d. 1. og 2. april. Mød forfattere, forlag, boghandlere og andre krimi-interesserede på Krimimessen i Fængslet i Horsens. Krimimessen byder på over 100 forfattere og foredragsholdere fra Danmark og det store udland.

Det gamle Horsens Statsfængsel lægger igen sine tykke mure til årets krimimesse, når krimien for 16. gang fejres i Horsens, og der bliver meget at glæde sig til.

Årets åbningstale holdes af Leif Davidsen, der har været med fra den allerførste spæde start med fem forfattere på programmet.
I år er der udenlandsk besøg fra Island, Sverige, Norge, Tyskland, Italien, England, Skotland og USA.

For både børn og voksne bliver der som én af hovedattraktionerne en Mystery trail - nemlig ”Straffeanstalten” – en interaktiv forbryderjagt.

Temaet for Krimimessen 2017 er én af de syv dødssynder, nemlig grådighed. I den anledning har Krimimessen spurgt en række krimiforfattere om, hvordan de forholder sig til begrebet, og om de bevidst bruger det i skriveprocessen.

10 danske krimiforfattere er blevet udvalgt af danske krimibloggere og indstillet til den nyindstiftede pris: Krimimessens publikumspris. Alle krimilæsere, krimifans og ditto fanatikere har mulighed for at stemme på deres yndlingsforfatter.
Du kan stemme fra lørdag den 11. marts til søndag den 26. marts.

I alt kommer der over 100 forfattere og foredragsholdere, der deles priser ud, og i Vesthallen er der krimimesse for børn og barnlige sjæle med klamme zombier, der i disse år invaderer børne- og ungdomsbøgerne.

Hent programmet på biblioteket eller se det på Krimimessens hjemmeside. .

Materialer