Forside af bogen Rengøring

Rengøring

13.03.19
Når kærlighed er at navigere i hajfyldt vand

Cecilie bor sammen med Andy i hans lejlighed. Han er helt nede over, at det ikke gik med hans cafe og over alle de penge, han nu skylder. Så hun ved godt, at hun skal passe på ikke at irritere ham.

Aakesons nye ungsomsroman er velskrevet, letlæst, replikkerne sidder, hvor de skal, og den triste, socialrealistiske fortælling holder hele vejen igennem.

Man føler med Cecilie der må navigere omkring Andy og hans humørsvigninger. Er det idag hun får et par på kassen og et spark eller er det i dag han er i godt humør og sød?

Cecilie gør rent for "de rige",  man håber også hun får gjort rent i sit eget liv. Om det lykkedes hende,  vil jeg ikke afsløre her. Men læs Rengøring og få endnu en på læseoplevelse i ægte Aakeson stil.

Fra 14 år

Anbefales af Ann, børnebibliotekar