Rap og lyrik fra Mølleholmskolen

Rap og lyrik på Mølleholmskolen

31.10.18
Eleverne i de tre klasser på Mølleholmskolens 8. årgang har arbejdet med rap og lyrik, og en del af arbejdet handlede om, at de selv skulle producere et stykke lyrik. Eleverne skulle med deres tekster udtrykke, hvordan det er at være ung lige dér, hvor de er. Det er der kommet en spændende udstilling ud af.

Nogle har valgt at skrive en rap-tekst, og andre har valgt at skrive et digt. Vi har desuden haft fokus på, at eleverne skulle illustrere deres tekst eller forsøge at finde billeder, der kan understøtte dét, de har skrevet. Det har ikke været et krav, at det skulle være helt igennem autentisk, og det kan man nok fornemme i nogle af rap-teksterne.

Efter endt skrivning har klasserne stemt om hvilke tekster, der skulle med op og hænge på Taastrup Bibliotek, og den fine udstilling løber frem til fredag d. 16. november.

Du finder udstillingen på Taastrup Bibliotek ved loungeområdet på 1. sal.

Tekst: Daniella Hermansen, lærer på Mølleholmskolen