Ord i mørket

02.11.18
Lad dig inspirere i hele november måned inden for temaerne: gys, nysgerrighed, magisk/mystisk og sjov.

DR har taget initiativ til en årlig, tilbagevendende læsemåned med fokus på lystlæsning.

Både på Hedehusene Bibliotek og Taastrup Bibliotek støtter vi op om kampagnen "Ord i mørket". Det overordnede mål for kampagnen er at få bøgerne ud til befolkningen på en levende og inddragende måde. Med november måned som ramme, sætter kampagnen fokus på en stemning, som gode bøger kan bringe dig i: gys, nysgerrighed, magisk/mystisk og sjov.

Vi har sat udstillinger op inden for de fire temaer, og de udvalgte bøger er udstyret med et klistermærke, der markerer, hvilken stemning vi mener, denne bog vil hensætte dig i.

Kig forbi bibliotekerne og find inspiration til din næste læseoplevelse her i den mørke tid.