Maiken Kjær Svare

Ny novelle af Maiken Kjær Svare

08.12.17
Den lokale forfatter Maiken Kjær Svare, som sidste år vandt novellekonkurrencen i forbindelse med Vestegnens Kulturuge, har vundet endnu en novellekonkurrence.

Forlaget DreamLitt udskrev i sommer en novellekonkurrence med temaet vintereventyr.

En af 12 vindere blev Maiken Kjær Svare med novellen: ”Mias juleeventyr”, der er en fin, fantasifuld og meget velskrevet historie, som kan læses af både børn og voksne. Den er nu udgivet i novellesamlingen ’Vintereventyr’ med i alt 12 noveller af danske forfattere.

Når Maiken ikke skriver litteratur eller anmelder bøger på bogblogger.dk , så arbejder hun som administrativ medarbejder i Taxhuset i Høje-Taastrup kommune, som er et botilbud til voksne med vidtgående fysiske handicaps og senhjerneskade.

"Vintereventyr" indbyder til hyggelig læsning fx sammen med dit barn op til jul og i vinterdagene.
Køb bogen i boghandlen eller lån den på biblioteket.