LÆST - et brætspil om litteratur

07.10.21
Kan du også bedst lide de brune spørgsmål i Trivial Pursuit?

Her har vi at gøre med et meget smalt – men for litteraturelskere – knaldgodt quizspil.

To danske bibliotekarer har brugt noget af coronanedlukningen på at udvikle dette spil om den danske litteratur fra nutiden og de sidste hundrede år – men også med tråde længere tilbage og ud i verden. Spillet indeholder spørgsmål om alt fra avantgardismens digtere til sportsidolernes biografier.

Litteraturens verden er nemlig ikke kun intelligent og spændende – den kan også være smålig, elitær og banal.

Og så er spillet udarbejdet på en måde, så folk der mest bruger bøger som underlag til computeren alligevel kan vinde. Det gælder om at komme først pladen rundt. Og der er lagt forhindringer og forspring ind undervejs.

Jeg tabte, selv om jeg åbner betydeligt flere bøger end min modspiller...

Finurligt – men også ret svært spil.

Lån det hos os.

-------