Carsten Rønnest

Koncertforedrag om Neil Young

13.09.18
Koncertforedraget om Neil Young var en stor succes. Carsten Rønnest bragede igennem for en fyldt bibliotekssal.

Tirsdag d. 4. september var Carsten Rønnest forbi Taastrup Bibliotek med sit fantastiske koncertforedrag om canadieren Neil Young.

Carsten Rønnest medbragte sine akustiske guitarer, mundharmonikaer og en god stemme. Han havde det helt rigtige outfit på – det eneste der manglede var det lange hår :-)

Rønnest tog udgangspunkt i Neil Young sangene og fik fint fortalt om baggrunden for mange af sangene. Vi nævner i flæng: "Everybody Knows This Is Nowhere”, ”Pocahontas”, ”Heart of Gold” og ”Old Man”.

I 2 timer blev vi godt underholdt i en helt fyldt sal, og til slut spillede han flere af sangene med en forvrænget guitar, så sangene lød helt anderledes.

Vi tror, at alle kom hjem med en god følelse og med lyst til at høre mere Neil Young – man bliver i hvert fald aldrig færdig med ham og hans enorme katalog af musik.

/Andreas Toft og Leif Jensen