Har du husket at tale med kragerne i dag?

14.07.22
Da den gravide bibliotekar Kamma møder Birgitte, bliver hun omgående og uden spørgsmål draget ind i en naturens verden - og spurgt om kragerne.

Birgitte er heks og gennem hende opdager Kamma, at den forbundethed hun altid har følt til naturen, har rod i at hun naturligt er heks.

Og man kan selvfølgelig godt være heks, finde urter, gå nøgen rundt udenfor ved midnatstide, deltage i brændenældeworkshops og samtidig have en prosaisk og utroligt genkendelig (for mig i hvert fald) hverdag på et bibliotek.

Heksens alfabet er en fascinerende blanding af Kammas rejse mod naturen og sin indre heks - og referater af personalemøder og hverdagens små og store begivenheder på biblioteket.

---------------
/Monica

I Høje-Taastrup 'læser vi på langs' - hele sommeren. Find en ny boganbefaling hver uge.