Fire forskellige og fremragende læseoplevelser

29.01.21
Vi anbefaler en biografi, en samtidsroman, en kærlighedshistorie og en krimi - og håber mindst én af dem er lige noget for dig.

Biografien

MARTIN KONGSTAD: CASPER

Forfatteren Martin Kongstad blev hyret til at skrive Casper Christensens første selvbiografi. Og det har han gjort godt. Kongstad skriver lige så medrivende, som var det en roman. Og under reglen om at intet er hemmeligt, kommer vi med på en rejse tilbage i tiden. Casper Christensen fortæller hudløst ærligt om utroskab, eksperimenteren med stoffer og succeserne med fx "Husk lige tandbørsten" og "Klovn" sammen med vennen Frank Hvam. Nu har Casper lagt sit liv helt om. Denne bog er en meget anderledes biografi, som helt sikkert vil kunne nydes af en bred læserskare!
 

Samtidsromanen

MALOU AAMUND: MARIA

De livsvalg vi tager, påvirker hele vores liv. Malou Aamund er her debuteret med en velskrevet og interessant roman. Bogen falder i to dele. Vi møder to kvinder i krise på deres 40 års fødselsdag. Der er mange lighedspunkter mellem dem og deres opvækst, men deres valg i livet har bragt dem to vidt forskellige steder hen. Hvis du er glad for nutidig dansk skønlitteratur, så skal du læse denne bog.
 

Kærlighedshistorien


ELSEBETH EGHOLM: SOM NATTEN KENDER STJERNERNE

Elsebeth Egholm kan andet end at skrive krimier. Dette er hendes første kærlighedsroman. Og den læser næsten sig selv. Vi følger pianisten Malou, hvis liv ændrer sig fuldstændigt, da hendes mor dør, og hun kommer på sporet af en stor familiehemmelighed, som har noget at gøre med 2. verdenskrig. Dette fører hende til Frankrig, hvor hun forelsker sig i en amerikansk musiker. En rigtig fin læseoplevelse.


Krimien

ELLY GRIFFITHS: STEMMER FRA GRAVEN

Syvende bog i serien om arkæologen Ruth Galloway. Disse bøger bliver altså bare bedre og bedre for hver bog. Hvis du elsker krimier, som ikke er splattede og blodige – så skal du virkelig i gang med denne serie. Denne gang opdages et nedstytet fly fra 2. verdenskrig på en mark. Piloten sidder stadig i flyet, men Ruth indser hurtigt, at piloten ikke er død i flystyrtet, da han har et skudhul i panden. Styrken og det gennemgående særkende hos Elly Griffiths er fortsat beskrivelsen af det marskrige Norfolk-område i det nordøstlige England med de stemningsmættede miljøer og farverige karakterer.

Rigtig god læselyst.

Materialer