Mrs. Westaway er død
Mrs. Westaway er død

Alle familier har hemmeligheder

21.05.20
Forestil dig, at du får et brev fra en advokat om, at din mormor er død, og at du skal komme hen til et mystisk gammelt hus, hvor testamentet vil blive læst op. Ville du tage af sted? Især når du ved, at den døde kvinde på ingen måde kan være din mormor.

Det er præcis det dilemma, Hal står i. Problemet er bare, at hun skylder penge til nogle virkelig ubehagelige typer, og at boden, hvor hun læser tarotkort for desperate mennesker og polterabender ikke giver særlig godt.

Hun tager nervøst af sted og håber, at der kan falde lidt håndører af til hende, men der er noget helt galt, da hun kommer frem. Mrs. Westaways familie er ikke helt normale og Hal er ikke den eneste, der har hemmeligheder, men for første gang har hun også en familie.

Det er en virkelig spændende thriller, hvor personerne er i fokus. Man hepper på Hal og ønsker at hendes liv kan komme til at se anderledes ud. Men nogen er bange for, at hun vil opdage en stor hemmelighed og de vil gå langt for, at det ikke skal ske.

Ruth Ware er også forfatteren bag ”Kvinden i Kahyt 10” og ”I en mørk, mørk skov”. Alle hendes krimier har på en måde samme feel, men de er alligevel hver deres egen historie - og det er forfriskende i en genre, hvor vi ser både 5, 10 og 15 bøger, der kører rundt i den samme trummerum.

/Katrine Skovgaard Rasmussen

Materialer