Vi holder lukket til og med 10. maj - men kontakt os via email og telefon

23.03.20
Behold dine lån derhjemme og brug vores mange netmedier.

Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker holder lukket – også for selvbetjening – foreløbig til og med den 10. maj 2020.

Vores telefon 43 35 20 00 er åben mandag- torsdag kl. 10.00-18.00 og fredag kl. 10-17, og du kan også komme i kontakt med os på vores email; bib@htk.dk

Det vil ikke være muligt at aflevere bøger og andet, som du har lånt, før biblioteket lukkede. Disse materialer skal du blot beholde derhjemme, indtil vi åbner igen. Der tilskrives naturligvis ikke gebyrer for materialer, der måtte have afleveringsfrist i perioden.

Opfyldte reserveringer, som man ikke har kunnet afhente på grund af lukningen, vil blive stående 3 dage efter, biblioteket lukker op igen. Så er der mulighed for at afhente, hvis det stadig er relevant for dig.

Lån ebøger og lydbøger
I lukkeperioden er det ikke muligt at reservere eller låne fysiske bøger på bibliotekerne. Du har dog mulighed for at låne en masse bøger via vores netmedier; eReolen og eReolen GO! (til børnene) samt se film på Filmstriben
Vi har skruet op for antallet af bøger og film, du kan låne i lukkeperioden. Så der er muligheder for hele familien i påskeferien.

Pas godt på hinanden og hold afstand.
Vi glæder os til at se jer igen.