Bogreol

Selvbetjent Bibliotek og meget mere genåbner i fuldt - eller begrænset omfang

07.07.20
Fra tirsdag d. 7. juli genåbner selvbetjent bibliotek i et begrænset omfang, og du får også mulighed for at fotokopiere, læse i biblioteksrummet og benytte en af bibliotekernes computere.

Selvbetjent Bibliotek

Fra tirsdag d. 7. juli genåbner Selvbetjent Bibliotek i Taastrup- og Hedehusene Biblioteker. Det bliver dog i et begrænset omfang, så vi kan opfylde alle gældende retningslinjer. Se åbningstider for Selvbetjent Bibliotek i vores to biblioteker. Der vil fortsat være helt lukket om søndagen.

Print og scan

Det bliver igen muligt at printe/scanne, hvis du har dit eget device med (tlf, iPad, bærbar) og du skal selv gøre det via Princh app’en. Personalet og publikum skal fortsat holde afstand, så vi kan desværre ikke hjælpe dig ved at overtage din tlf eller lignende. Der vil være én computer i hvert bibliotek, som vores gæster kan benytte.

Aviser

Der bliver sat særlige stole frem til avislæserne, som igen vil have mulighed for at læse aviser i biblioteksrummet.

Børnebibliotek i Taastrup Bibliotek

Børnebiblioteket på Taastrup Bibliotek er stadig under ombygning, og det er ikke muligt at lege i børnebiblioteket.

Vi opfordrer til at vores gæster fortsat spritter hænder, holder afstand og tager hensyn til hinanden.

Rigtig god sommer :-)