Pas på hinanden - retningslinjer i biblioteket under Covid-19

15.05.20
Bibliotekerne er fra mandag den 18. maj ”åbne for udlån og aflevering”. Folketinget har bestemt, at der ikke må tages ophold i biblioteket. Hvad betyder det?

Det betyder, at der er flere ting, som du desværre ikke kan foretage dig på biblioteket.

Du kan ikke:

• bruge vores printer/kopimaskine
  • booke en pc
  • læse dagens avis
  • lige hurtigt slå noget op på en af pc’erne
  • lege i børnebiblioteket
  • booke et studierum
  • sætte dig og læse/studere i biblioteket

Taastrup Bibliotek
Der må max være 35 personer ad gangen på Taastrup Bibliotek.
Der er indgang fra hovedgaden og udgang ved bagdøren mod p-pladsen.
Undgå tæt kontakt med andre borgere og ansatte. Følg skiltningen på biblioteket.
Brug hovedtrappen, hvis du skal op på 1. sal på Taastrup Bibliotek og brug bagtrappen, når du skal ned igen. Elevatoren må selvfølgelig benyttes.
Der er lukket for selvbetjening. Se de betjente åbningstider her

Hedehusene Bibliotek
Der må max være 30 personer ad gangen på Hedehusene Bibliotek.
Der er indgang fra hovedgaden og udgang mod p-pladsen.
Der er lukket for selvbetjening. Se de betjente åbningstider her

Vi opfordrer til, at I ikke møder op i grupper, og at der kun kommer én ad gangen fra samme husstand (hvis det er muligt) og låner materialer på bibliotekerne.
Vi har sørget for ekstra rengøring og håndsprit på begge biblioteker. Pas på hinanden – det er god stil :-)