Princh - beskrivelse

Nyt online printsystem på biblioteket

02.02.18
Fra 1. februar kan du printe direkte fra din medbragte laptop, tablet eller smartphone på både Taastrup og Hedehusene Bibliotek.

Det eneste du skal gøre er at hente en app, der hedder ”Princh” eller – hvis du bruger en pc -  at gå ind på siden https://print.princh.com/
Du betaler online pr. printjob enten med betalingskort eller via MobilePay.

Hvis du ikke har dit eget udstyr med, vil du snart kunne benytte det nye printsystem på bibliotekets publikumsmaskiner, samt når du skal kopiere eller skanne fra bibliotekets printere. Det er desværre ikke helt på plads endnu, men vi forventer at det virker fra slutningen af næste uge.

Princh er en landsdækkende printløsning, så når først du har hentet appen, kan den benyttes alle de steder, hvor man har Princh.

Så snart det  nye system er klar til brug, vil du kunne finde en vejledning til det her.

Har du penge på dit gamle printkort?

Hvis du har penge stående på dit gamle printkort, kan du få dit indestående udbetalt, men du kan ikke få penge tilbage for selve printkortet.

Udfyld nedenstående blanket og returner den i underskrevet tilstand sammen med printkortet på biblioteket.
Blanketten skal afleveres senest d. 30. april 2018.
Pengene sættes ind på din NemKonto.
Vi kan ikke udbetale pengene kontant.

Blanket til udbetaling