Nu skal stueetagen nyindrettes

16.02.24
Vi bygger stadig om – vi regner med at være helt færdige i midten af april.

Nu skal stueetagen på Taastrup Bibliotek nyindrettes. Vi glæder os til at kunne holde flere forskellige kulturelle aktiviteter i bygningen og vores nye stueetage bliver et hyggeligt sted at mødes for alle.

Her skal bygges et sceneområde til booktalks, og der kommer et mere fleksibelt område med caféborde. Her bliver arrangeret udstillinger, foredrag og workshops - ligesom I selv kan mødes om f.eks. brætspil, kreaklubber og meget andet.

1. salen er ved at være klar – kig endelig op og find inspiration på vores nye indbydende etage, hvor bøgerne er i centrum, hvor du kan fordybe dig og gå på opdagelse mellem reolerne. Eller benyt dig af de nye studiepladser. Husk at der er elevator, hvis du har brug for det. Og i den betjente åbningstid er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde rundt.

Børnebiblioteket bliver selvfølgelig liggende, hvor det er nu med bl.a. vores Sprogskib, som børnene kan gå på opdagelse i.

Vi glæder os rigtigt meget til at præsentere det færdige resultat for jer.

Lukkedage i uge 12 i forbindelse med ombygningen

Mandag den 18. marts og tirsdag den 19. marts holder Taastrup Bibliotek helt lukket, da tømreren arbejder.

Onsdag den 20. marts - lørdag den 23. marts er stueetagen lukket, men der er åbent på 1. sal i den betjente åbningstid. Udlåns- og afleveringsmaskinerne er også tilgængelige.

OBS! Børnebiblioteket er lukket i hele uge 12.

Der er lukket for selvbetjent tid i hele uge 12 grundet byggerod.