Hænder med mobiltelefon

Forny via SMS

12.03.18
Nu kan du igen forny ved at svare på den SMS besked, du får, når det er tid til at aflevere.

Når du er tilmeldt bibliotekets SMS-service, kan du forny dine lån pr. SMS

Send en SMS til 1910 med teksten: BIBHTK FORNY ALLE.

Du kan også forny ved at svare på den SMS, som du får fra biblioteket. Tryk besvar og skriv: BIBHTK FORNY ALLE .

Hvis du vælger at forny dine materialer pr. sms, gælder det alt, hvad du har derhjemme. Det er ikke muligt at vælge enkelte titler ud.

I løbet af kort tid får du en sms retur med besked om, hvor mange materialer der er fornyet - eller ikke kunne fornyes.

Vær opmærksom på følgende:

• Fornyelsen er ikke gennemført, før du får besked retur. Hvis du ikke har fået besked indenfor 60 minutter, er der noget galt.
  • Kig i Min konto for at se om fornyelsen er gennemført eller kontakt biblioteket.
  • Fornyelse af lån fra andre biblioteker sker altid med forbehold. Hvis lånet ikke kan fornys, vil du modtage en hjemkaldelse.
  • Du kan ikke forny materialer, der er reserveret til andre lånere