Bestil & Hent i døren - sidste dag 19. april

19.04.21
OBS! Sidste dag for "Bestil & Hent" er mandag den 19. april kl. 13-17. Fra onsdag den 21. april åbner bibliotekerne mod forevisning af coronapas (vi melder detaljer ud snart).

Sådan bruger du Bestil & Hent

Vi gør opmærksom på, at der er tale om en nødbetjening, der ikke kan sammenlignes med de forhold, vi kunne tilbyde i normale tider – før Corona restriktionerne. Der er et meget begrænset antal personale på vagt på de to biblioteker ad gangen. Det er derfor vigtigt at udvise tålmodighed. Arbejdsgangene skal være sikre for både borgere og medarbejdere.

Åbningstid

Mandag kl. 13-17
Onsdag kl. 10-14
Fredag kl. 10-14
Lørdag kl. 10-14

Det er ikke muligt at komme ind i selve biblioteksrummet. Vi kommer ud i døren til dig.

Sådan gør du

Når du har bestilt dine bøger hjemmefra via hjemmesiden eller app’en og har modtaget et afhentningsnummer på sms/e-mail, så kan du henvende dig i døren på biblioteket.

Du skal være iført mundbind eller visir, inden du henvender dig.

På Taastrup Bibliotek henvender du dig ved bagindgangen (dør D). Vi kommer ud og betjener dig. Der må kun stå én person ved døren på trappen. Køen starter neden for trappen og der skal være 2 meters afstand til de andre borgere.

På Hedehusene Bibliotek henvender du dig ved døren ud mod hovedgaden. Vi kommer ud og betjener dig.

Personalet beder om dit fornavn og fødselsdato. Vi skal ikke bruge dit sundhedskort. Personalet henter de bestilte bøger og låner dem ud til dig. Du kan aflevere bøger på en bogvogn i døren. Vi scanner de afleverede bøger senere - som regel først dagen efter. Du får derfor ikke en afleveringskvittering med, og dine lån vil optræde på din konto, indtil vi har scannet materialerne. Hav tålmodighed. 

Telefontid

Du kan ringe til os på tlf 43 35 20 00 i samme tidsrum, som vi har ”Bestil & Hent”.
Mandag kl. 13-17
Onsdag kl. 10-14
Fredag kl. 10-14
Lørdag kl. 10-14

Gebyrfri aflevering

Når du er færdig med at læse din bog, vil vi sætte stor pris på, at du afleverer den, så den næste låner kan få glæde af bogen. Men biblioteksmaterialer, som er lånt inden Corona nedlukningen (altså lånt inden 9. december 2020) kan afleveres gebyrfrit, så længe bibliotekerne kun holder åbent for ”Bestil & Hent”. Vi ved endnu ikke, hvornår bibliotekerne åbner ”rigtigt”. Derfor vil der også være frit lejde for aflevering af gamle lån de første 14 dage efter genåbning. Vi melder datoer ud, når vi kender dem.

BIBLIOTEKSVAGTEN - din hotline og genvej til viden 

Husk i øvrigt at du hver dag (også i weekenden) kan få hjælp på Biblioteksvagten
De danske bibliotekers landsdækkende spørgetjeneste giver dig svar på faktuelle spørgsmål, hjælp til søgestrategi, henvisninger til bøger, artikler m.m.

Pas godt på jer selv og på hinanden.