Bestil & Hent

11.01.21
Nu kan du tre dage om ugen reservere, hente og aflevere bøger i døren på Taastrup og Hedehusene Biblioteker.

Fra mandag den 11. januar etableres der en "Bestil og Hent" ordning på både Taastrup og Hedehusene Biblioteker.

Du kan nu reservere materialer både på vores hjemmeside og i app'en.

Åbningstid

Tiden for at aflevere og hente dine bestilte materialer er mandag kl. 13-17, onsdag kl. 10-14 og fredag kl. 10-14. Det er ikke muligt at komme ind i selve biblioteksrummet. Vi kommer ud i døren til dig.

Sådan gør du

Når du har bestilt dine bøger hjemmefra via app'en eller hjemmesiden og har modtaget et afhentningsnummer, henvender du dig i døren på biblioteket.

På Taastrup Bibliotek henvender du dig ved bagindgangen (dør D). Døren er låst. Vi kommer ud og betjener dig.

På Hedehusene Bibliotek henvender du dig ved døren ud mod Hovedgaden. Døren er låst. Vi kommer ud og betjener dig.

Du skal være iført mundbind eller visir, inden du henvender dig. Hvis der er kø, er det vigtigt, at du overholder vores skiltning og holder 2 meters afstand til de andre borgere.

Personalet vil bede om dit fornavn og fødselsdato. Vi skal ikke bruge dit sundhedskort. Personalet henter de bestilte bøger og låner dem ud til dig. Du kan aflevere bøger på en bogvogn i døren. Vi scanner dem senere. Du kan derfor ikke forvente at få en afleveringskvittering med.

Telefontid

Du kan ringe til os mandag kl. 13-17, onsdag kl. 10-14 og fredag kl. 10-14. Hvis du har spørgsmål eller ikke selv er i stand til at reservere online, så kan vi hjælpe dig.

Studerende og undervisere kan fortsat skrive til bib@htk.dk, hvor de vil blive betjent af en bibliotekar på alle hverdage i tidsrummet kl. 10-14.

Gebyrfri aflevering

Bøger, som er lånt inden Corona nedlukningen (altså lånt inden 9. dec 2020) kan afleveres gebyrfrit, så længe bibliotekerne kun holder åbent for "Bestil og Hent". Vi ved endnu ikke, hvornår bibliotekerne åbner "rigtigt". Derfor vil der også være frit lejde for aflevering af gamle lån de første 14 dage efter genåbning.

BIBLIOTEKSVAGTEN - din hotline og genvej til viden

Husk i øvrigt at du hver dag (også i weekenden) kan få hjælp på Biblioteksvagten
De danske bibliotekers landsdækkende spørgetjeneste giver dig svar på faktuelle spørgsmål, hjælp til søgestrategi, henvisninger til bøger, artikler m.m.