Student Resource Center - logo

Ny database til opgaverne i gymnasiet og på HF

23.02.15
Biblioteket har tegnet abonnement på en ny database, der kan give dig præcist de oplysninger, du skal bruge til din opgave.

Student Resource Center dækker emneområder som historie, litteratur, naturvidenskab og samfundsvidenskab m.m.

Basen er meget omfattende og indeholder i alt ca. 17 millioner artikler fra forskellige kilder. Der kan søges på ca. 63.000 emner, biografier mm. samt på multimediematerialer som video- og lydklip samt podcasts.

Niveau: gymnasium/HF.
Artiklerne er markeret med tre sværhedsgrader: Basic, Intermediate og Advanced.

Der er oversætter- og oplæsningsfunktion samt mulighed for download som html, pdf og MP3.
Basen opdateres løbende, artikler dagligt.

Søgeeksempler:
Walt Disney, landeinformation, Holocaust, Pearl Harbor, Anoreksi, The Great Gatsby, aktivt dødshjælp, den industrielle revolution, middelalderen og 1950’erne.

Basen kan benyttes hjemmefra - eneste krav er, at du bor i Høje-Taastrup Kommune, er meldt ind på biblioteket og har en pinkode. Læs mere om fjernadgang