Vestegnens kulturuge

Vores Kvarter - en udstilling du kan være med i

25.05.20
Igen i år løber vestegnens kulturuge af staben i uge 37, og her kan du opleve en udstilling om de spændende, hyggelige og smukke steder i Høje-Taastrup kommune. Men vi skal bruge din hjælp, for det er nemlig jeres historie, vi vil fortælle.

Vi leder efter historier fra både børn og voksne, når I skal fortælle om jeres yndlingssteder og historier og billeder fra lokalhistorisk arkiv vil binde det hele sammen.

Temaet for Vestegnens kulturuge 2020 er “Kultur starter fællesskaber” og det er med det i mente, at vi leder vi efter de gode historier om jeres yndlingssteder.

Du har altså chancen for at få dit yndlingssted med i udstillingen. Det eneste du skal gøre er at tage et billede af stedet og skrive en historie om, hvorfor stedet betyder meget for dig.

Ved udvælgelsen lægger vi vægt på:

- at det er et offentligt tilgængeligt sted

- at det er et sted, der betyder meget for dig, men også for andre.

- at din historie er på max 300 ord.

- at dit billede er flot og fanger stedets sjæl, men ikke har mennesker i fokus.

Kodeord til at skrive den gode historie er: sanser, følelser og minder.

Så send os fluks din historie og billede på HeidiHar@htk.dk. Ved indsendelse giver du os tilladelse til at bruge billede og historie i udstillingen.

Mangler du inspiration?

Lars Spatzek, arkivleder hos Byhistorisk Samling og Arkiv på Blaakildegaard, har hjulpet os med at udpege nogle steder i kommunen med en spændende historie. Hvis du kan bruge et af følgende steder til din historie, er du velkommen: Sloths Mejeri; Sengeløse Skole, Hedehusene Station.

Sloths mejeri

Hedehusene Station